Om

Om Towe Varland
Dansk lundatjej som blivit stockholmsbo. Bor med min man och två barn (som här kallas Lilla A och E) samt halvtid med makens tre barn. Arbetar som digital projektledare i turismbranschen med en lång bakgrund inom digital marknadsföring, content och kommunikation. Jag älskar att åka skidor, kör motocross för Täby MK och gillar att sjunga, resa, dansa, spela sällskapsspel, se HV71 vinna, promenera i skogen eller i bergen och hoppa studsmatta… Min favoritplats på jorden är en liten plats i Norge som heter Lofthus med utsikt över fjorden.

Om Yrväderstankar
Här behandlas såväl politiska åsikter som personliga erfarenheter av en socialliberal med starka åsikter men ont om tid. Läs om allt från dotterns utveckling och förehavanden till reseberättelser, politik och världsfred…  och annat som finns i huvudet på ett yrväder.
Bilden ovan är taget vid Ramundbergets Guldtur 19: Tväråfallet, Funäsfjällen, Härjedalen 2010. Berget på bilden heter Skarsfjället.

Kontakt
Om du behöver komma i kontakt med mig, vänligen använd av kontaktformuläret nedan.

Mitt CV
Hittar du under fliken Curriculum Vitae eller genom att klicka här.

Min onlinenärvaro

facebooklinkedinpinteresttwitterInstagram-logo

Bloggen Britain by Heart
Mina resor på Backpacking

Copyright © Towe Varland. All rights reserved.
Med undantag för bilder tagna av andra är det fritt fram att använda innehåll och bilder från min sida, så länge ni länkar tillbaka hit på ett korrekt sätt. Undantaget är bilder på min familj. Dem är det förbjudet att ta utan mitt tillstånd.  

Kontaktformulär

Annonser