Kämpa Oscar

Matchen mellan Luleå och HV71 avbröts abrupt efter att en av mina favoritspelare Oscar Sundh slår huvudet i plexiglaset och därefter i isen. Riktigt otäcka bilder som visades gång på gång. I över en kvart får vi se läkare arbeta med en medvetslös Oscar på isen innan hans förs ut på bår till akuten. Tystnaden i både arenan och här hemma var kompakt. Lång medvetslöshet är aldrig ett gott tecken och det var inte länge sedan HV71 gått igenom fruktansvärd sorg och oro. Det kändes inte som att anhöriga var redo för ännu ett tråkigt besked.

Men nyligen fick vi veta från HVs sjukgymnast att Oscar har vaknat och att läget är stabilt. Jag håller tummarna för att han blir helt återställd och skickar varma kramar och tankar till honom och hans familj samt till vännerna i HV71 som måste ha upplevt en riktigt jobbig timme i ovisshet. Kämpa Oscar och krya på dig! All kärlek till dig.

20121009-225510.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Sport och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kämpa Oscar

 1. Lars skriver:

  Hej,

  Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

  Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

  Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

  Mvh
  Besökstoppen

Vad tycker du om inlägget? Kommentera:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s