Somrig laxsallad

Ni som följt min blogg har kanske läst mitt recept på laxsallad tidigare. Den här salladen är gjord på nästan samma recept, men den här gången har vi skippat paprikan och istället haft i några bitar jordgubbar och vattenmelon samt några kuber på gårdagens surdegsbröd som vi har stekt i smör, olivolja och lite kryddor. Det blev riktigt gott! Till salladen drack vi ett fruktigt Sancerre Blanc från Verdigny (Sauvignon) som vi fått av Johans bror. Mycket gott och passar till fisk, skaldjur, vitt kött och varma sommarkvällar.

Det här inlägget postades i Mat och recept och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Vad tycker du om inlägget? Kommentera:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s