En ny säng

Vi har sedan i januari sovit på en 120 cm skummadrass på golvet eftersom våra sängar var för stora att få upp på loftet. Endast barnens 80-sängar kom upp för trappen. Och innan dess fick vi låna andra människors sängar i olika konstellationer sen i oktober då huset revs. Men nu, när vi så sakteliga börjar flytta in i vårt nya hus tänkte vi satsa på en ny säng. Det ska bli väldigt välkommet att få sova i en skön säng.

Vi bestämde ganska tidigt att vi gärna sparar in på kostnader på andra ställen för att få råd med en lite skönare och bättre säng. Så igår, efter att ha provlegat olika modeller och prisklasser köpte vi sängen som varit på reklam ett teg på teve och faktiskt var väldigt prisvärd. Det blev en Cue från Kungsängen med mörkgrått tyg för 19.990 kr (ord. pris 34.990). I produktbeskrivningen står det ”Cue Continental är en kontinentalsäng med extra tjock vändbar madrass med zonindelad pocketresår som är mjukare vid axlarna för maximal följsamhet. Tack vare zonindelningen går det att få upp till 8 olika komfortmöjligheter i samma säng. I botten ligger ytterligare en pocketresår i kombination med bonellresår för en stadig grund. Stentvättat möbeltyg med vintagekänsla ger sängen en personlig karaktär. Överst ligger en bäddmadrass med kärna av Talalay-latex som ger optimal tryckavlastning och en ventilerande sovkomfort som består.” Huvudgaveln och sängbenen gör vi själva.

Så snart får vi sova i en superskön (jättedyr) säng tillsammans för första gången på mycket länge. Enda problemet är att vi missade att det såklart är lång leveranstid på den eftersom den görs på beställning. Till 11 juni måste vi vänta. Hett tips till er andra sängköpare: var ute i god tid innan ni behöver den!

20120506-080800.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Marknadsföring & PR, Personligt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Vad tycker du om inlägget? Kommentera:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s