Välkommen tillbaka Pettan!

Efter flera dagars närvös väntan fick HV-fansen i morse bekräftat de vi alla hoppats – David Petrasek återvänder till HV71!

Det kan inte ha undgått hockeyvärlden att HV71 haft en kris. Vi har inte presterat särskilt bra den senaste tiden och förra matchen förlorade vi för femte gången i rad, även om HV visade lite jävlar anamma för första gången på länge. Årets tabell är tajt och ett litet snedsteg till kan sätta oss under slutspelsstrecket. Så vi kände alla att nånting behövde hända och det fort, oavsett vad. Självklart löser en värvning inte allt, men en värvning av ett så älskat HV-hjärta som Pettan kan vara precis den injektion som HV behöver. Såväl ledare som spelare och fans behöver en pick-me-up, eller som jag skrev på twitter tidigare idag ”värvningen kan vara pepparsprejen som de övriga spelarna behövde i rumpan för att köra…”

Kontraktet med Petrasek gäller t.o.m. säsongen 2014/201 och han spelar match med HV71 redan på torsdag då vi möter Skellefteå hemma. Välkommen tillbaka Pettan, du är galet efterlängtad!

Annonser
Det här inlägget postades i Sport och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Vad tycker du om inlägget? Kommentera:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s