Äntligen är huset här!!

Huset som vi själva har designat, med hjälp av arkitekt Erik Wijkmark på Modern Living/Jeff Fastighetsutveckling, är efter lååång väntan äntligen här. Huset är byggt i moduler på fabrik av ett företag som heter Intressanta Hus, för att snabba upp byggtiden på plats. Så trots att husmodulerna kom så sent som i måndags så ser det redan ut som på bilderna ovan och enligt Intressanta hus själva så tar det bara en vecka att få tätt hus, förenklat betyder det när väggar, tak och fönster är på plats.

Det har varit många turer sedan vi började prata om att bygga hus 2009 med förseningar, olika smak som förlängt beslutsprocessen, väntan på baklån och annat. Så nu när man står och tittar upp på ett tvåvåningshus där vårt gamla ruckel en gång stod, kan man inte annat än få en liten hjärtattack av lycka att vi är på väg.

Det är visserligen långt kvar. Byggarna har lovat att allt ska vara klart till påsk (så jag har ställt in mig på sommaren för att inte bli besviken, jag menar vem har inte sett Arga snickaren, Fuskbyggarna och allt vad de heter) och mycket kan gå fel innan allt är klart. Men förut, när ingenting var bestämt och vi varken hade lån eller byggare så kändes allt så otroligt långt borta. Man kunde ofta tänka att vi nog aldrig skulle få vårt hus. Nu är huset här och man kan ta på det. DET är häftigt! Trevlig helg alla!

Annonser
Det här inlägget postades i Personligt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Vad tycker du om inlägget? Kommentera:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s