Svar från en barnmorska

Ett par veckor efter att Lilla A föddes skickade vi ett litet kort till några av våra släktingar för att meddela hennes ankomst (se bild nr 1) med texten:

Titta vad vi hittade i vårt påskägg!

En liten A… kom till världen den 16 april 2011 kl. 4.57. Ett Frö har växt till världens finaste påsklilja och blev älskad av oss alla från första stund!

För att bättre begripa texten kan jag berätta att Frö var arbetsnamnet för bebisen när hon låg i magen och vi inte visste vilket kön det var. Kortet skickades även till min barnmorska på Mödravårdscentralen och till de fantastiska barnmorskorna på förlossningen på Danderyds Sjukhus och nu i veckan fick jag svar från Annette som var min barnmorska under förlossningen (se bild 2). Texten lydde:

Vad roligt att se lilla A! Fyndigt kort… hon är helt fantastiskt söt. Glad att höra att ni mår bra och har positiva minnen från den natt då ni födde henne! Stor kram Annette (barnmorska)

Vi väntade oss verkligen inget svar och blev väldigt glada över att hon tagit sig tid att svara. Så till barnmorskorna på Danderyds Sjukhus: Om ni någon gång läser detta, tack än en gång för att ni arbetar så hårt med att göra förlossningen till en så bra upplevelse som möjligt!

Annonser
Det här inlägget postades i Familj & relationer, Personligt och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Vad tycker du om inlägget? Kommentera:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s