En ny era

Ojojoj, vad det händer mycket i mitt liv just nu. Förlovade mig på Tusen meters höjd den 6 december.

Och såhär gick det till:
Vi skulle ta foton på våra nya fina SkiVillage-jackor utanför toppstugan i Ramundberget. När bilder tagits i olika vinklar sa Johan:
– Och så ett par bilder på bara mig och Towe….och sen tittar jag in i Towes ögon, och hon tittar in i mina och sen frågar jag henne såhär på 1000 meters höjd om hon vill gifta sig med mig!!!!!!!!

Jag sa naturligtvis ja. Så nu blir det bröllop i sommar. Det betyder planera, planera, planera. Vi har redan bestämt datum, 31 juli i Dalarna. Vi har hittat lokal och allting. Men sen är det MASSOR kvar. Klänningen, blommorna, gästerna, maten, vigselförrättaren….. puh. Men blir trött bara av att tänka på det… och då älskar jag att planera, mind you.

Men, tänker ni, alla gifter sig väl. Det är väl inte en ny era? Jo, det är det faktiskt. Det är ganska livsomvälvande, men det är inte bara det. Jag ska dessutom bygga hus. Äntligen! Vi har lämnat in vår kravspecifikation till arkitekten och vet ungefär vad vi vill ha. Nu väntar vi på att ritningen blir klar så vi kan be om bygglov och banklån. Tjohoo! Men med både bröllop och husbygge samma år blir det ganska hektiskt. Vi kommer bo trångt på en byggarbetsplats och ha ont om pengar. Men äntligen händer det grejor. YES!

Annonser
Det här inlägget postades i Familj & relationer, Personligt och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Vad tycker du om inlägget? Kommentera:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s