Du kan sjunga Gospel

Varje måndag går jag, min syster och ett par vänner till en gospelkör i Filadelfiakyrkan som heter Du kan sjunga Gospel. Det är en kör ledd av en gammal melodifestivalvinnare som heter Gabriel Forss. Hur som helst, omkring två gånger per termin bjuder han in en kändis som sjunger tillsammans med oss. Vi har haft både Carola och Idol-Ola på besök och vid ett tillfälle kom Sarah Dawn Finer och förgyllde hela dagen med att sjunga ”Walking in Memphis” med oss på ett sätt som endast Sarah Dawn Finer kan. Men det coolaste var nog idag, då fick vi besök av ingen mindre än Tomas Di Leva som sjöng sin ”Vi har bara varandra”. Det var sån stämning. Så coolt. Han är verkligen så udda som han verkar. Pratade om kärlek och sångens kraft och människors inneboende hopp och sånt. Jag var bara tvungen att fotografera honom i minnet och på med kameran. Resultatet ser ni ovan.

Nedan däremot, ett klipp(med ganska så dålig kvalitet, men vadå, det var det bästa jag kunde hitta) som visar när Sarah Dawn Finer besökte vår kör – Kören där hon en gång i tiden började sin karriär. Enjoy!

Annonser
Det här inlägget postades i Film, böcker & musik, Personligt och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Vad tycker du om inlägget? Kommentera:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s