Sommaren 2008

Då var man tillbaka från semestern. Men inte i den form man trodde. Jag är nämligen sjukskriven until further notice pga ryggproblem. Eftersom jag ännu inte fått röntgen, väntar på remiss från stora stygga sjukhuset, så får jag snällt vänta hemma.

Men vad gjorde jag då under sommaren? Jo, kära läsare. Det ska jag berätta för er. Första veckan åkte jag, Johan och barnen och hälsade på mamma i hennes sommarstuga i Dalarna. I slutet av veckan tog vi ett par dagar i Ramis, där vi har en liten fjällstuga.


Andra veckan hyrde vi en båt och tog oss ut i Mälaren för att hälsa på diverse vänner och bekanta som Johans vän Jörgen, Dalmalms och min bror med familj. Det blev en helt underbar vecka med mycket sol, bad och roliga minnen.


Tredje veckan hade jag och Johan en barnlös semestervecka som spenderades med en hel del röjning i huset. Men vi hann även med en mysig middag på ”Spisa hos Helena” på Kungsholmen, drinkar på Gondolen och en brännhet dag på Grinda i Skärgården.Sista veckan åkte vi till farmor och farfar i Småland, som inleddes med alldeles underbara bad i vackra, varma och lena sjöar och slutade i sängbunden vila och enorma smärtor i ryggen.

Så nu är man hemma igen och är inne på sin tredje sjukskrivningsvecka. Vi får se vad röntgen visar, om den nu kommer. Tills dess får vi se vart framtidens vindar blåser.

Ha de!

Annonser
Det här inlägget postades i Personligt och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Vad tycker du om inlägget? Kommentera:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s